Home header mobile 01 640x640 - Home

Over

@Vision staat voor visie, illusie, verbeelding en fantasie mét een moderne, innovatieve touch. Meer weten over wat ik doe als ‘Imagineer’, waarom en voor wie? Ontdek het hier!

Diensten

@Vision brengt jouw creatieve visie tot leven door middel van technisch advies, conceptueel design en innovatieve oplossingen! Wij vertalen jouw ideeën naar een intieme voorstelling of een innovatief totaalspektakel. Lees hier meer over onze diensten.

Hoe kan ik je helpen?

Wil jij je volgende musical, theater of spektakelvoorstelling op de planken brengen en ben je op zoek naar technische ondersteuning voor je productie?

@Vision vertaalt jouw creatieve ideeën naar technisch advies, zet deze om in een theatertechnisch totaalconcept en technische tekeningen en biedt ondersteuning bij de planning en voorbereiding van je productie.

Ik leid repetities, stuur teams aan, maak repetitieschema’s, stel het cuebook met timings en scènewissels op en zorg voor het vlotte verloop van de voorstellingen. De diensten die @Vision aanbiedt zijn drieledig:

Koen Beliën Technical Stage engineer 2 - Home

Projecten in de kijker

In de loop der jaren heeft @Vision tal van projecten ondersteund door diensten te verlenen als Technisch Directeur, Design Engineer of Technical Stage Manager. Je kan enkele van onze belangrijkste projecten hieronder terugvinden, of neem een kijkje op het volledig portfolio.

+
QING SHOW COVER PROJECT PORTRAIT 1 - Home
+
ZOO OF LIFE COVER PROJECT LANDSCAPE 700x500 - Home
+
MOZART COVER PROJECT PORTRAIT 1 - Home
+
WIZARD OF OZ COVER PROJECT LANDSCAPE 700x500 - Home
@Vision logo favicon - Home

Vragen of interesse? 

Op zoek naar technisch advies of een voorstellingsleider voor jouw productie? Aarzel niet om mij te contacteren:

Partners

Vragen of interesse?

Laat hieronder je gegevens achter of stel je vraag en ik contacteer je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.