Ridders van de Ronde Keukentafel

Ridders van de Ronde Keukentafel is een fantasievol verhaal, vol humor. De musical vertelt het verhaal van Koning Arthur met een kwinkslag.

Wanneer alle kinderen zijn achtergelaten op kasteel Camelot kinderen achterlaten op kasteel Camelot, moeten de kinderen al snel zelf aan het werk. Arthur komt al snel met de meest zinnige opdrachten naar voor. Ook het kiezen van de leider is heel moeilijk, maar ook daar is een oplossing voor. Wie het zwaard van Excalibur uit de mesthoop kan trekken is de leider.

@Vision werd gevraagd deze productie mee tot stand te brengen.

Show details

Show titel: Ridders van de Ronde Keukentafel

Functie: technical director & stage manager

Producer: Deep Bridge

Artistic Director: Mark Tijsmans

Timings: juli 2017 - oktober 2017

Locatie repetities & shows: theater 't Eilandje, Antwerpen, België

Het project

Familiemusical gemaakt door jongeren

Ridders van de Ronde Keukentafel is een musical voor jong en oud, gemaakt door kinderen en jong-volwassenen. Het blijkt nogmaals duidelijk dat Vlaanderen barst van het jonge zang- en acteertalent. Maar liefst 28 enthousiaste jongeren, zowel geschoolde- als natuurtalenten, geven in Ridders van de Ronde Keukentafel het beste van zichzelf.

Het script is gebaseerd op het boek van jeugdschrijver Mark Tijsmans, die ook de regie in handen heeft genomen. Kersvers producent Deep Bridge engageerde zich om al deze jongeren samen te brengen en deze musical op de planken te brengen.

Met @Vision namen we het de technische productie en stage management op ons.

@Vision: technische productie en takenpakket

Voor Ridders van de Ronde Keukentafel was @Vision verantwoordelijk voor de technische uitwerking van de volledige productie. Het takenpakket bestond uit: uitwerking decor en rekwisieten, intekenen van de set in het theater, de link vormen tussen licht, geluid en andere departementen, technisch budgetbeheer,…

Tijdens repetitie- en speelperiode had ik als stage manager de leiding over opbouw, repetities en voorstellingen.

Eindresultaat: warme familievoorstelling

Het eindresultaat van Ridders van de Ronde Keukentafel is een bijzonder leuke voorstelling waar de energie van de jongeren van het podium spat. Het decor en kostuums zijn speels, het lichtdesign is warm. Met een beperkt budget is er een mooie voorstelling neergezet dat werd gesmaakt door jong en oud. Een voorstelling die prima paste in de gezellige theaterzaal Het Eilandje!

Ben jij nog op zoek naar een technisch expert voor je productie? Aarzel niet om mij te contacteren!

Vragen of interesse?

Laat hieronder je gegevens achter of stel je vraag en ik contacteer je zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.